EKSAMINERET

WELLNESS

MASSØR

NU OGSÅ ONLINE KURSUS PRIS KUN 3.500
SE MERE HER

Bliv eksamineret Wellnessmassør

Professionel uddannelse i wellnessmassage, henvender sig til dig, der ønsker at arbejde professionelt med afslappende helkrops wellnessmassage. På kurset får du et grundigt kendskab til kroppen og forskellige wellnessmassage teknikker. I løbet af kurset vil du lære hvordan du udfører behagelig afslappende helkrops wellnessmassage, samt få en dybere indsigt i, hvilke områder af kroppen du kun må udføre behagelig blid massage og dermed undgå at forvolde skade på dine kunder.

Uddannelsen afsluttes med eksamen.

 

Hvorfor uddanne sig som wellnessmassør?

Med en uddannelse som wellness massør får du en dybdegående læring, og dermed den bedste forudsætning for at starte en karriere som eksamineret wellnessmassør. På wellnessmassageuddannelsen lærer du, hvordan naturlige og behagelige massagemetoder, kan vække kroppens ressourcer og give energi, så kroppens og sindets selvhelbredelses kræfter styrkes og vækkes til live. Wellnessmassage har fokus på at skabe afspænding, reducere stress og skabe fysisk og psykisk velvære og sundhed. Når du arbejder med wellnessmassage har du fokus på at give generel nydelse, men også at forfriske klientens livsenergi.

Som eksamineret wellnessmassør, giver du dine kunder tryghedsgaranti og en sikkerhed, for at du har en baggrund som massør. Desuden lærer du at passe på dig selv i dit arbejde som massør.

 

Det lærer du på uddannelsen

På wellnessmassage uddannelsen lærer du, hvordan man arbejder professionelt med massage og du bliver klædt på til at tage imod dine kunder på professionel vis. Vi arbejder med kundepleje og professionel behandleradfærd, men også om, hvordan du passer på din egen krop, når du behandler og hvilke arbejdsstillinger du kan bruge.

Uddannelsen består af 1 modul på 50 timer, der strækker sig over en uge. Efterfølgende eksamen varer 1 dag. Herudover skal du foretage minimum 10 behandlinger af wellnessmassage, inden du kan afslutte og gå op til prøven. Skulle du mod forventning ikke bestå første prøve, har du mulighed for at gå op til prøven igen uden beregning.

▸ Du kan i stedet for wellness massage uddannelsen også vælge wellness massage kursus, som ikke afsluttes med eksamen – Læs mere her

 

Tid:

Uddannelsen tager en uge og har en varighed af 50 timer. Hertil kommer eksamen der har en varighed af 20 timer. Undervisningen foregår mandag-fredag kl. 9-19, hvoraf de første 50 timer ligger samlet i en uge.

Sted:

Undervisningen foregår i Morud for hold af max. 5 elever. Kurset tilbydes også til wellnessklinikker landet over, hvor vi gerne kommer og underviser personalet på din klinik (minimum 5 personer). Eksamen vil altid foregå på Granbakken i Morud, såfremt andet ikke er aftalt.

Pris:

5.200 kr. pr. deltager uden eksamen (50 timer)
2.500 kr. pr. deltager for eksamen (20 timer)

Skulle du mod forventning ikke bestå første prøve, har du mulighed for at gå op én ekstra gang uden meromkostning.

Ønsker du at tage uddannelse som et fysisk kursus, kan du skrive dig på ventelisten

Skriv dig på ventelisten til næste 50 timers wellness kursus/uddannelse, i de skønne omgivelser i Morud.
Du får besked om den endelige dato, så snart holdet er samlet.
Klik på knappen → vælg kurset på listen hvor der står VENTELISTE.

FÅ TILSENDT DATOER FOR KURSUSSTART

Ønsker du at modtage startdatoer for kurser og uddannelser, kan du udfylde formularen her, og du vil herefter modtage en opdateret liste med startdatoer for uddannelser og kurser pr. mail, inden for 3 hverdage.

Udfyld og få tilsendt info om kursusstart

5 + 15 =

Praktiske oplysninger

Eksamen består af en teoretisk og en praktisk del, hvor du udfører wellness massage på briks. Forud for eksamen skal du fremlægge bevis på at du har udført wellnessmassage på minimum 10 personer.

En personlig note

Har du selv besøgt en massør og oplevet wellnessmassage, der ikke helt gav dig det du forventede? Med dette kursus får du de rette værktøjer til at give dine kunder en professionel wellnessmassage – en oplevelse der giver dem velvære og ro! Måske kender du selv det, at have prøvet en massage, hvor du hele tiden tænkte, flytter behandleren ikke snart fokus… og du ender med at være mere stresset end afslappet efter behandlingen. Med en professionel uddannelse som Wellnessmassør, lærer du at give en afbalanceret massage, der giver dine kunder velvære.