KURSUS I

PAR- & BABY

MASSAGE

Lær at behandle hinanden for bl.a. ømme muskler

Kursus i parmassage, henvender sig til alle, der gerne vil lære at behandle en øm muskel rigtigt. På kurset lærer du hvordan du afhjælper din partners smerte ved hjælp af forskellige teknikker og massage greb. Du behøver ikke at have erfaring med at give eller få massage, da kurset starter med det helt grundlæggende. På parmassage kurset får både du og din partner mulighed for at afprøve og øve de forskellige teknikker, så I kan føle jer trygge ved at give smertelindring, i form af massage, når i kommer hjem fra kurset.

 

Hvorfor dette kursus?

I mine mange år som massør, har jeg flere gange oplevet hvordan en ægtefælle, eller en god ven, lige skulle hjælpe med en øm muskel. Historien er ofte den samme: frem med tommelfingeren og massere ind i musklen, for at få den til at afspænde. Hvorfor denne metode blot gør ondt værre, lærer du på kurset, og du lærer, hvordan du samarbejder med musklen i stedet for at stresse den. Måske har ”tommelfingermassagen” givet dig en midlertidig lindring, men ofte gør den kun ondt værre og du ender alligevel med en regning hos en professionel massør.

 

Dette lærer du på kurset:

På kurset lærer du, at kunne klare de mindre problemer med spændte muskler, og kan derved smertelindre din partner og spare penge på massør- og kiropraktorregninger.
Du vil lære massagegreb, der er rigtig gode til at behandle musklerne, så de kommer til at slappe af, i stedet for at være spændt og gøre ondt. Du kommer til at kunne mindske din partners smerter på en blid og omsorgsfuld måde.

På kurset vil du både skulle give og modtage massage, så I får mulighed for at hjælpe hinanden af med jeres småskavanker og smertelindre ømme muskler. I løbet af kurset kommer vi også ind på, hvordan massage kan give omsorg og nærhed i jeres forhold, på en blid og respektfuld måde.

 

Babymassage kursus:

Teknikkerne til babymassage er en smule anderledes end ved voksen massage. Ønsker du at kunne udføre babymassage, har du mulighed for at tilkøbe 1.5 times babymassage kursus.

 

Tid:

Par massage kurser afholdes typisk 2. og 4. mandag i måneden kl. 9-11.30 eller 19-21.30.
Kursets varighed er 2 x 2,5 time.
Hvert hold består som regel af få par.

Brug 2 formiddage eller 2 aftener af 2.5 time

Passer tidspunkterne jer ikke, er i velkomne til at kontakte os for andre muligheder.

Sted:

Alle kurser afholdes i kursus lokalerne på Granbakken i Morud

Pris:

Parmassage kursus – 1.200 kr. pr. person
Babymassage tillægskursus – 250 kr. pr. person
Betaling sker ved tilmelding. Pengene gives ikke retur, men i tilfælde af sygdom eller lignende, er i velkommen til at deltage på et senere kursus.

FÅ TILSENDT DATOER FOR KURSUSSTART

Ønsker du at modtage startdatoer for kurser og uddannelser, kan du udfylde formularen her, og du vil herefter modtage en opdateret liste med startdatoer for uddannelser og kurser pr. mail, inden for 3 hverdage.

Udfyld og få tilsendt info om kursusstart

4 + 8 =

Praktiske oplysninger:

Der stilles massagebriks til rådighed. I medbringer selv 2 lagner og 1 håndklæde, samt evt. tæppe pr. par.