WELLNESS

MASSAGE

KURSUS

NU OGSÅ ONLINE KURSUS PRIS KUN 3.500
SE MERE HER  

Arbejd professionelt med massage

Kursus i wellnessmassage, henvender sig til alle der gerne vil arbejde professionelt med massage. På kurset får du et godt kendskab til kroppen og forskellige massage teknikker. I løbet af kurset vil du lære hvordan du udfører behagelig afslappende helkrops wellnessmassage, samt få en dybere indsigt i, hvilke områder af kroppen du kun må udføre behagelig blid massage og dermed undgå at forvolde skade på dine kunder.

Når du uddanner dig som wellnessmassør, har du mulighed for at tage et kursus der sætter dig i stand til at udføre behagelig og afslappende wellness helkropsmassage, men også at tage en uddannelse afsluttet med eksamen og bevis, der giver dine kunder tryghed.

 

Hvorfor uddanne sig som wellnessmassør?

Med en uddannelse som wellnessmassør får du en dybdegående læring og dermed den bedste forudsætning for at starte en karriere som wellnessmassør. På wellnessmassage kurset lærer du hvordan naturlige og behagelige massagemetoder, kan vække kroppens ressourcer og give energi, så kroppens og sindets selvhelbredelseskræfter styrkes og vækkes til live. Wellnessmassage har fokus på at skabe afspænding, reducere stress og skabe fysisk og psykisk velvære og sundhed. Når du arbejder med wellnessmassage har du fokus på at give generel nydelse, men også at forfriske klientens livsenergi.

 

Det lærer du på kurset

På wellnessmassage kurset lærer du, hvordan man arbejder professionelt med massage og du bliver klædt på til at tage imod dine kunder på en professionel måde. Vi arbejder med kundepleje og professionel adfærd, men også om hvordan du passer på din egen krop, når du behandler og hvilke arbejdsstillinger du kan bruge.

▸ Læs mere om hvordan du tager den fulde uddannelse og får eksamensbevis

 

Tid:

Kurset tager en uge og har en varighed af 50 timer. Undervisningen foregår mandag-fredag kl. 9-19

Sted:

Undervisningen foregår i Morud for hold af max. 5 elever. Kurset tilbydes også på wellnessklinikker landet over, hvor vi gerne kommer og underviser personalet på din klinik (minimum 5 personer).

Pris:

5.200 kr. pr. deltager uden eksamen (50 timer)

▸ Ønsker du at foretage uddannelsen med eksamen, så klik her og læs mere

Ønsker du at tage uddannelse som et fysisk kursus, kan du skrive dig på ventelisten

Skriv dig på ventelisten til næste 50 timers wellness kursus/uddannelse, i de skønne omgivelser i Morud.
Du får besked om den endelige dato, så snart holdet er samlet.
Klik på knappen → vælg kurset på listen hvor der står VENTELISTE.

En personlig note:

Har du selv besøgt en massør og oplevet wellnessmassage, der ikke helt gav dig det du forventede? Med dette kursus får du de rette værktøjer til at give dine kunder en professionel wellnessmassage – en oplevelse der giver dem velvære og ro! Måske kender du selv det, at have prøvet en massage, hvor du hele tiden tænkte, flytter behandleren ikke snart fokus… og du ender med at være mere stresset end afslappet efter behandlingen. Med en professionel uddannelse som Wellnessmassør, lærer du at give en afbalanceret massage, der giver dine kunder velvære.